HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

De fysieke kalender wordt nog steeds verkozen boven de digitale kalender

In de digitale wereld waarin we leven zou je denken dat een kalender geen geschikt relatiegeschenk meer is. Tegenwoordig heeft immers iedereen een digitale agenda op de laptop, tablet of smartphone. Toch blijkt dat er in 90% van de kantoren nog steeds fysieke kalenders hangen. Notities kunnen sneller gemaakt worden en er is meer overzicht op een papieren kalender vanwege het grote oppervlak. Daarnaast worden muurkalenders en bureaukalenders ook vaak gebruikt om afspraken mee te plannen of kunnen ze vanwege het grote drukoppervlak ingezet worden voor promotionele doeleinden.


Powerbanks met een keurmerk voor kwaliteit en productveiligheid

Terwijl een aantal jaren geleden nog nooit iemand had gehoord van de powerbank, is deze nu niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. De externe accu zorgt ervoor dat tablets en smartphones opgeladen kunnen worden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Tegenwoordig zijn powerbanks verkrijgbaar voor elk budget en in ontelbaar veel vormen, kleuren, designs en capaciteiten. Het is dan ook zeer lastig om te weten of een powerbank van goede kwaliteit en veilig is. Vandaar dat wij in ons assortiment speciaal geselecteerde powerbanks hebben met een TÜV Geprüfte Sicherheits-keurmerk. Bestelt u een noodoplader met dit kwaliteitsmerk, dan heeft u zonder twijfel een betrouwbaar en kwalitatief goed product gekozen!


De onmisbare hamer in de auto

Met de auto in het water belanden is de nachtmerrie van iedere automobilist. Het blijkt dat velen niet weten hoe ze moeten handelen onder water. Ieder jaar komen ongeveer 700 automobilisten per jaar in een sloot, rivier of vaart terecht. Verreweg de meeste automobilisten komen vrij met de schrik of raken lichtgewond. Helaas zijn er ieder jaar toch nog zo’n 45 gevallen waarbij de inzittenden het verhaal niet na kunnen vertellen.


De goedkoopste aansteker ter wereld vindt u bij HSG!

Aanstekers behoren ongetwijfeld tot de meest populaire give-aways! Het zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. Aanstekers met bedrukking zijn te bestellen in grote aantallen voor weinig geld waardoor u met een klein budget een groot publiek kunt bereiken.


Onze top 10 relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden al jarenlang ingezet om waardering te laten blijken aan hardwerkend personeel, om klanten eens extra in het zonnetje te zetten en ter versterking van zakenrelaties. Door ons enorm aanbod aan promotieartikelen, goedkope give-aways en luxe relatiegeschenken kan het zijn dat u niet weet waar u moet beginnen met zoeken of dat u het lastig vindt om een keuze te maken. HSG Relatiegeschenken heeft voor u een top 10 samengesteld met de meest aangevraagde relatiegeschenken om u een overzicht te geven. Met deze artikelen zit u altijd goed!  

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655