HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Laat uw logo de wereld rondvliegen met onze custom made kofferriemen!

Of u nu met het vliegtuig, de bus of met de trein reist, bagageproblemen doen zich altijd voor. Gelukkig zijn een hoop van die problemen te verhelpen door goede spullen aan te schaffen. Een kofferriem voorkomt een hoop ellende! Kofferriemen zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt en tevens is uw koffer hiermee in één oogopslag te herkennen wanneer deze tussen honderd andere koffers op de bagageband ligt.


De fysieke kalender wordt nog steeds verkozen boven de digitale kalender

In de digitale wereld waarin we leven zou je denken dat een kalender geen geschikt relatiegeschenk meer is. Tegenwoordig heeft immers iedereen een digitale agenda op de laptop, tablet of smartphone. Toch blijkt dat er in 90% van de kantoren nog steeds fysieke kalenders hangen. Notities kunnen sneller gemaakt worden en er is meer overzicht op een papieren kalender vanwege het grote oppervlak. Daarnaast worden muurkalenders en bureaukalenders ook vaak gebruikt om afspraken mee te plannen of kunnen ze vanwege het grote drukoppervlak ingezet worden voor promotionele doeleinden.


Powerbanks met een keurmerk voor kwaliteit en productveiligheid

Terwijl een aantal jaren geleden nog nooit iemand had gehoord van de powerbank, is deze nu niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. De externe accu zorgt ervoor dat tablets en smartphones opgeladen kunnen worden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Tegenwoordig zijn powerbanks verkrijgbaar voor elk budget en in ontelbaar veel vormen, kleuren, designs en capaciteiten. Het is dan ook zeer lastig om te weten of een powerbank van goede kwaliteit en veilig is. Vandaar dat wij in ons assortiment speciaal geselecteerde powerbanks hebben met een TÜV Geprüfte Sicherheits-keurmerk. Bestelt u een noodoplader met dit kwaliteitsmerk, dan heeft u zonder twijfel een betrouwbaar en kwalitatief goed product gekozen!


De onmisbare hamer in de auto

Met de auto in het water belanden is de nachtmerrie van iedere automobilist. Het blijkt dat velen niet weten hoe ze moeten handelen onder water. Ieder jaar komen ongeveer 700 automobilisten per jaar in een sloot, rivier of vaart terecht. Verreweg de meeste automobilisten komen vrij met de schrik of raken lichtgewond. Helaas zijn er ieder jaar toch nog zo’n 45 gevallen waarbij de inzittenden het verhaal niet na kunnen vertellen.


De goedkoopste aansteker ter wereld vindt u bij HSG!

Aanstekers behoren ongetwijfeld tot de meest populaire give-aways! Het zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. Aanstekers met bedrukking zijn te bestellen in grote aantallen voor weinig geld waardoor u met een klein budget een groot publiek kunt bereiken.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.