HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Voorkom reisstress en geniet optimaal van uw vakantie

U kunt een stuk geruster op vakantie wanneer u zeker weet dat uw bagage voldoet aan de normen en wanneer alle digitale apparaten zoals smartphones en tablets zijn opgeladen. Vaak is dat op de terugreis niet het geval omdat u simpelweg niet exact dezelfde spullen mee terug neemt en omdat er niet altijd voldoende oplaadpunten aanwezig zijn. Deze reis stress kan voorkomen worden met de digitale bagageweger inclusief powerbank. Onmisbaar als reisaccessoire!


Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de vakantie opgeladen is!

Mobiel werken en veel reizen zijn momenteel sleutelwoorden in onze steeds meer digitaliserende samenleving. Daarnaast wordt er regelmatig op vakantie gegaan en ook dan moeten de smartphones en tablets mee. Autoladers zijn daarom nog nooit zo vaak gebruikt! Het nadeel van de gangbare auto opladers is dat er vaak maar één apparaat tegelijk kan worden opgeladen en de grotere apparaten niet altijd goed ondersteund worden. De Smart 4 Port CarCharger biedt een uitkomst! Welk apparaat ook opgeladen moet worden en waar in de auto je ook zit, met deze 4 poorten autolader gaat dat lukken.


RFID blokkerende hoezen en etuis ter skim-beveiliging

Helaas is het tegenwoordig noodzakelijk om belangrijke kaarten en documenten zoals paspoorten, ID-kaarten, creditcards en pinpassen te beschermen tegen diefstal van gegevens. Zodoende kunt u vermijden dat uw gegevens door oplichters makkelijk kunnen worden achterhaald. Vandaar dat wij diverse radiofrequentie identificatie (RFID) beschermende producten hebben opgenomen in ons assortiment. De RFID-signaal blokkeringstechnologie zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan RFID blokkerende hoezen en etuis ter skim-beveiliging. Wij raden het iedereen aan om persoonlijke gegevens te bewaren in een beschermende RFID-omslag of etui.


Bestel navulbare kraanwaterflessen en help de schoolkinderen in Afrika aan schoon drinkwater!

Voor veel mensen is het vaak moeilijk voor te stellen om geen toegang te hebben tot schoon en veilig drinkwater. Toch zijn er wereldwijd zo’n 800 miljoen mensen die geen gebruik kunnen maken van schoon drinkwater. Vaak moeten ze dagelijks uren lopen om een waterpunt te bereiken terwijl dat water niet eens altijd schoon is. Join the Pipe is een sociaal netwerk dat zich bezighoudt met het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te kunnen voorzien. Er wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling van drinkwater en het tegengaan van gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater.  


De powerbank als redder in noodsituaties

De samenleving is steeds meer aan het digitaliseren waardoor we constant in de weer zijn met onze smartphones en tablets. Het nadeel is dat de accu’s van deze apparaten nog steeds niet de batterijduur hebben die vaak nodig is. Geen probleem wanneer er stopcontacten in de buurt zijn maar onderweg of bijvoorbeeld op een festival zijn oplaadpunten meestal niet aanwezig. Is uw smartphone bijna leeg terwijl u ondertussen zit te wachten op een belangrijk telefoontje?  Een draagbare oplader is ideaal en kan in noodsituaties een uitkomst bieden. Deze mobiele opladers zijn bekend onder de naam powerbanks en zijn steeds meer in trek. De powerbank is de energetische oplossing voor al uw apparaten! De externe batterij om mobiele apparaten en tablets op te laden is beschikbaar in een groot aantal capaciteiten om te voldoen aan elke behoefte. Door zijn geringe formaat is de powerbank handzaam in gebruik: de ideale begeleider onderweg.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655