HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de vakantie opgeladen is!

Mobiel werken en veel reizen zijn momenteel sleutelwoorden in onze steeds meer digitaliserende samenleving. Daarnaast wordt er regelmatig op vakantie gegaan en ook dan moeten de smartphones en tablets mee. Autoladers zijn daarom nog nooit zo vaak gebruikt! Het nadeel van de gangbare auto opladers is dat er vaak maar één apparaat tegelijk kan worden opgeladen en de grotere apparaten niet altijd goed ondersteund worden. De Smart 4 Port CarCharger biedt een uitkomst! Welk apparaat ook opgeladen moet worden en waar in de auto je ook zit, met deze 4 poorten autolader gaat dat lukken.


RFID blokkerende hoezen en etuis ter skim-beveiliging

Helaas is het tegenwoordig noodzakelijk om belangrijke kaarten en documenten zoals paspoorten, ID-kaarten, creditcards en pinpassen te beschermen tegen diefstal van gegevens. Zodoende kunt u vermijden dat uw gegevens door oplichters makkelijk kunnen worden achterhaald. Vandaar dat wij diverse radiofrequentie identificatie (RFID) beschermende producten hebben opgenomen in ons assortiment. De RFID-signaal blokkeringstechnologie zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan RFID blokkerende hoezen en etuis ter skim-beveiliging. Wij raden het iedereen aan om persoonlijke gegevens te bewaren in een beschermende RFID-omslag of etui.


Bestel navulbare kraanwaterflessen en help de schoolkinderen in Afrika aan schoon drinkwater!

Voor veel mensen is het vaak moeilijk voor te stellen om geen toegang te hebben tot schoon en veilig drinkwater. Toch zijn er wereldwijd zo’n 800 miljoen mensen die geen gebruik kunnen maken van schoon drinkwater. Vaak moeten ze dagelijks uren lopen om een waterpunt te bereiken terwijl dat water niet eens altijd schoon is. Join the Pipe is een sociaal netwerk dat zich bezighoudt met het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te kunnen voorzien. Er wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling van drinkwater en het tegengaan van gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater.  


De powerbank als redder in noodsituaties

De samenleving is steeds meer aan het digitaliseren waardoor we constant in de weer zijn met onze smartphones en tablets. Het nadeel is dat de accu’s van deze apparaten nog steeds niet de batterijduur hebben die vaak nodig is. Geen probleem wanneer er stopcontacten in de buurt zijn maar onderweg of bijvoorbeeld op een festival zijn oplaadpunten meestal niet aanwezig. Is uw smartphone bijna leeg terwijl u ondertussen zit te wachten op een belangrijk telefoontje?  Een draagbare oplader is ideaal en kan in noodsituaties een uitkomst bieden. Deze mobiele opladers zijn bekend onder de naam powerbanks en zijn steeds meer in trek. De powerbank is de energetische oplossing voor al uw apparaten! De externe batterij om mobiele apparaten en tablets op te laden is beschikbaar in een groot aantal capaciteiten om te voldoen aan elke behoefte. Door zijn geringe formaat is de powerbank handzaam in gebruik: de ideale begeleider onderweg.


HSG Relatiegeschenken sponsort Team KING middels bidons.

Vrijdag 3 juli was het dan zover. De Team KING Classic 2015 ging van start in het zonnige Limburg. Wij van HSG - Relatiegeschenken, vinden het erg fijn dat we op deze bijzondere dag een mooie bijdrage hebben kunnen leveren. Deelnemende fietsers  die de Team KING Classic 2015 reden, werden voorzien van door HSG bedrukte Team KING bidons. HSG heeft 300 bidons beschikbaar gesteld aan Team KING. Deze kwamen tijdens de Team KING Classic 2015 goed van pas. De deelnemers en hoofdsponsors fietsten samen zo’n €12.500 bij elkaar. Dit bedrag gaat regelrecht naar Team KING. De stichting heeft  ervoor  gezorgd dat er inmiddels al drie researchverpleegkundige werkzaam zijn op het researchcentrum van het Maxima Oncologisch Centrum. Met dit team wordt getracht om kankerpatiënten uit de regio met een speciale behandeling te genezen. 

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: