HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

De powerbank als redder in noodsituaties

De samenleving is steeds meer aan het digitaliseren waardoor we constant in de weer zijn met onze smartphones en tablets. Het nadeel is dat de accu’s van deze apparaten nog steeds niet de batterijduur hebben die vaak nodig is. Geen probleem wanneer er stopcontacten in de buurt zijn maar onderweg of bijvoorbeeld op een festival zijn oplaadpunten meestal niet aanwezig. Is uw smartphone bijna leeg terwijl u ondertussen zit te wachten op een belangrijk telefoontje?  Een draagbare oplader is ideaal en kan in noodsituaties een uitkomst bieden. Deze mobiele opladers zijn bekend onder de naam powerbanks en zijn steeds meer in trek. De powerbank is de energetische oplossing voor al uw apparaten! De externe batterij om mobiele apparaten en tablets op te laden is beschikbaar in een groot aantal capaciteiten om te voldoen aan elke behoefte. Door zijn geringe formaat is de powerbank handzaam in gebruik: de ideale begeleider onderweg.


HSG Relatiegeschenken sponsort Team KING middels bidons.

Vrijdag 3 juli was het dan zover. De Team KING Classic 2015 ging van start in het zonnige Limburg. Wij van HSG - Relatiegeschenken, vinden het erg fijn dat we op deze bijzondere dag een mooie bijdrage hebben kunnen leveren. Deelnemende fietsers  die de Team KING Classic 2015 reden, werden voorzien van door HSG bedrukte Team KING bidons. HSG heeft 300 bidons beschikbaar gesteld aan Team KING. Deze kwamen tijdens de Team KING Classic 2015 goed van pas. De deelnemers en hoofdsponsors fietsten samen zo’n €12.500 bij elkaar. Dit bedrag gaat regelrecht naar Team KING. De stichting heeft  ervoor  gezorgd dat er inmiddels al drie researchverpleegkundige werkzaam zijn op het researchcentrum van het Maxima Oncologisch Centrum. Met dit team wordt getracht om kankerpatiënten uit de regio met een speciale behandeling te genezen. 


Vaderdag

Vaderdag is een Amerikaans feest. De oorsprong van het feest ligt in Washington. Hier kwam Sonora Smart Odd op het idee haar vader eens per jaar te eren. Haar vader was weduwnaar en nam in zijn eentje de zorg van zijn zes kinderen voor zijn rekening. 


Wereld Bloeddonordag

Sinds 2004 is Wereld Bloeddonordag in het leven geroepen. De dag waarop dit gevierd wordt is 14 juni, de verjaardag van Karl Landsteiner. Landsteiner ontdekte in 1990 de bloedgroepen en won hier een Nobelprijs voor. 


Vlaggetjesdag

9 juni vieren we Vlaggetjesdag. Vlaggetjesdag heeft zijn naam te danken aan de versierde schepen die de zaterdag voorafgaand aan Pinksteren in de haven lagen. Begin 1960 werden er op vlaggetjesdag proefvaarten gemaakt met schepen die werden gebruikt voor de haringvangst. Er werd getest of de motoren, die de hele winter stilgestaan hadden, het nog goed deden en om de kompassen goed in te stellen. 

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.