HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

HSG Relatiegeschenken sponsort Team KING middels bidons.

Vrijdag 3 juli was het dan zover. De Team KING Classic 2015 ging van start in het zonnige Limburg. Wij van HSG - Relatiegeschenken, vinden het erg fijn dat we op deze bijzondere dag een mooie bijdrage hebben kunnen leveren. Deelnemende fietsers  die de Team KING Classic 2015 reden, werden voorzien van door HSG bedrukte Team KING bidons. HSG heeft 300 bidons beschikbaar gesteld aan Team KING. Deze kwamen tijdens de Team KING Classic 2015 goed van pas. De deelnemers en hoofdsponsors fietsten samen zo’n €12.500 bij elkaar. Dit bedrag gaat regelrecht naar Team KING. De stichting heeft  ervoor  gezorgd dat er inmiddels al drie researchverpleegkundige werkzaam zijn op het researchcentrum van het Maxima Oncologisch Centrum. Met dit team wordt getracht om kankerpatiënten uit de regio met een speciale behandeling te genezen. 


Vaderdag

Vaderdag is een Amerikaans feest. De oorsprong van het feest ligt in Washington. Hier kwam Sonora Smart Odd op het idee haar vader eens per jaar te eren. Haar vader was weduwnaar en nam in zijn eentje de zorg van zijn zes kinderen voor zijn rekening. 


Wereld Bloeddonordag

Sinds 2004 is Wereld Bloeddonordag in het leven geroepen. De dag waarop dit gevierd wordt is 14 juni, de verjaardag van Karl Landsteiner. Landsteiner ontdekte in 1990 de bloedgroepen en won hier een Nobelprijs voor. 


Vlaggetjesdag

9 juni vieren we Vlaggetjesdag. Vlaggetjesdag heeft zijn naam te danken aan de versierde schepen die de zaterdag voorafgaand aan Pinksteren in de haven lagen. Begin 1960 werden er op vlaggetjesdag proefvaarten gemaakt met schepen die werden gebruikt voor de haringvangst. Er werd getest of de motoren, die de hele winter stilgestaan hadden, het nog goed deden en om de kompassen goed in te stellen. 


Bevrijdingsdag

Op 5 mei 1945 werd Nederland bevrijd van de Duitse bezetting en vieren wij sinds dien daarom op deze dag onze vrijheid. Vrijheid is kwetsbaar en in veel landen is vrijheid lang niet vanzelfsprekend. Dagelijks vallen er onschuldige slachtoffers door gewapende oorlogen of schending van de mensenrechten. Het is goed om eens per jaar stil te staan bij het geluk dat wij in Nederland hebben en om de mensen te herdenken die voor onze vrijheid hebben gevochten. 





HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655