HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Het witte goud

Over de asperge
Op  9 april is het aspergeseizoen van start gegaan. Het aspergeseizoen in Nederland is vrij kort, wij kunnen ongeveer twee maanden genieten van het witte goud. Het eindigt traditiegetrouw op 24 juni, tijdens Sint Jan. We vinden ze ook ontzettend lekker. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde consumptie van asperges sinds 10 jaar geleden ieder jaar nog steeds stijgt.  We eten nu jaarlijks per persoon zo’n 800 gram asperges. 


Dag van de Zorg

Ieder jaar op 12 mei is het Dag van de Verpleging. Op deze dag staan we stil bij het belangrijke werk dat verpleegkundige en verzorgers dag in, dag uit verrichten. Er zijn maar weinig beroepen waar passie en liefde voor het vak zo nadrukkelijk een rol spelen. 12 mei  is geen willekeurige datum. Op deze dag is Florence Nightingale geboren. 


Nationale Secretaressedag

Op dinsdag 16 april is het weer zover, Nationale Secretaressedag. Op deze speciale dag worden secretaresses in het zonnetje gezet. Werkgevers spreken woorden van dank uit naar hun onmisbare secretaresses maar ook wordt deze dag gevierd met een mooie attentie.


Relatiegeschenken met FSC-keurmerk

We staan er eigenlijk niet vaak genoeg bij stil maar wat geeft de natuur ons veel. Massaal genieten we van een prachtige boswandeling. Of het woud nu roodoranje gekleurd is door de herfst, bedekt is met een dik pak sneeuw, er een voorzichtig zonnetje door de bomen piept of dat het overspoeld wordt met zonnestralen, we omgeven ons maar al te graag in het bos. Naast al dat moois zijn bomen ook nog eens erg belangrijk voor ons. Zij zijn de hoofdleverancier van zuurstof en zorgen voor een fris koppie.


Vijftig tinten groen

Wie dacht dat het zelf verbouwen van groenten alleen gedaan werd door ecohipsters of gepensioneerde heeft het helemaal mis. Waar we vroeger ongegeneerd een pot wortels op sterk water opendraaide, is het tegenwoordig een pre dat het peentje, geserveerd naast een  vegetarische gehaktbal , onbespoten, kakelvers en van eigen bodem is. Groen en gezond waren nog nooit zo hip. E-nummers kunnen echt niet meer en van een ritje naar de vogelspeciaalzaak voor een zak chiazaad kijkt niemand meer raar op.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655