HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Bevrijdingsdag

Op 5 mei 1945 werd Nederland bevrijd van de Duitse bezetting en vieren wij sinds dien daarom op deze dag onze vrijheid. Vrijheid is kwetsbaar en in veel landen is vrijheid lang niet vanzelfsprekend. Dagelijks vallen er onschuldige slachtoffers door gewapende oorlogen of schending van de mensenrechten. Het is goed om eens per jaar stil te staan bij het geluk dat wij in Nederland hebben en om de mensen te herdenken die voor onze vrijheid hebben gevochten. 


Het witte goud

Over de asperge
Op  9 april is het aspergeseizoen van start gegaan. Het aspergeseizoen in Nederland is vrij kort, wij kunnen ongeveer twee maanden genieten van het witte goud. Het eindigt traditiegetrouw op 24 juni, tijdens Sint Jan. We vinden ze ook ontzettend lekker. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde consumptie van asperges sinds 10 jaar geleden ieder jaar nog steeds stijgt.  We eten nu jaarlijks per persoon zo’n 800 gram asperges. 


Dag van de Zorg

Ieder jaar op 12 mei is het Dag van de Verpleging. Op deze dag staan we stil bij het belangrijke werk dat verpleegkundige en verzorgers dag in, dag uit verrichten. Er zijn maar weinig beroepen waar passie en liefde voor het vak zo nadrukkelijk een rol spelen. 12 mei  is geen willekeurige datum. Op deze dag is Florence Nightingale geboren. 


Nationale Secretaressedag

Op dinsdag 16 april is het weer zover, Nationale Secretaressedag. Op deze speciale dag worden secretaresses in het zonnetje gezet. Werkgevers spreken woorden van dank uit naar hun onmisbare secretaresses maar ook wordt deze dag gevierd met een mooie attentie.


Relatiegeschenken met FSC-keurmerk

We staan er eigenlijk niet vaak genoeg bij stil maar wat geeft de natuur ons veel. Massaal genieten we van een prachtige boswandeling. Of het woud nu roodoranje gekleurd is door de herfst, bedekt is met een dik pak sneeuw, er een voorzichtig zonnetje door de bomen piept of dat het overspoeld wordt met zonnestralen, we omgeven ons maar al te graag in het bos. Naast al dat moois zijn bomen ook nog eens erg belangrijk voor ons. Zij zijn de hoofdleverancier van zuurstof en zorgen voor een fris koppie.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.