HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Vijftig tinten groen

Wie dacht dat het zelf verbouwen van groenten alleen gedaan werd door ecohipsters of gepensioneerde heeft het helemaal mis. Waar we vroeger ongegeneerd een pot wortels op sterk water opendraaide, is het tegenwoordig een pre dat het peentje, geserveerd naast een  vegetarische gehaktbal , onbespoten, kakelvers en van eigen bodem is. Groen en gezond waren nog nooit zo hip. E-nummers kunnen echt niet meer en van een ritje naar de vogelspeciaalzaak voor een zak chiazaad kijkt niemand meer raar op.


Het bereik van een relatiegeschenk

Het bereik van een relatiegeschenk wordt vaak onderschat. Helaas worden in de marketingmix relatiegeschenken dan ook vaak vergeten, terwijl 86% van de relatiegeschenken na een jaar nog steeds actief zijn. Daarnaast is de herinneringswaarde van relatiegeschenken groter in vergelijking met traditionele media. Relatiegeschenken zijn een factor die de consument beïnvloeden kan.


Brievenbus geschenken

Relatiegeschenken zijn na een aantal jaren nog steeds actief waardoor het bereik en de herinneringswaarde groot zijn. Vandaar dat het gunstig is voor uw bedrijf om af en toe uw klanten, personeel, leden of andere relaties eens in het zonnetje te zetten. Bent u opzoek naar een klein en goedkoop relatiegeschenk voor uw mailing actie? Wij bieden een ruim assortiment aan brievenbus cadeaus. Deze geschenken kunnen door de brievenbus, waarvoor de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het in ontvangst te nemen.


Chocolade spellen

Wanneer u als bedrijf uw relaties, klanten, personeel of leden in het zonnetje wilt zetten of ze wilt verrassen tijdens kerst, wilt u dat op een originele manier doen zodat u onder de aandacht zal blijven. Wij begrijpen dat en bieden u een ruim assortiment aan originele en nuttige relatiegeschenken. Zeer populair zijn onze chocolade edities van ’s werelds beroemdste spellen zoals scrabble, monopoly, trivial pursuit en poker. Allemaal even leuk, speelbaar, informatief en overheerlijk. 


Dag van de klant 2014

Zonder klanten kom een bedrijf niet van de grond. Als je een bedrijf runt waar geen klanten op afkomen dan zul je het nog zwaar gaan hebben. Daarom worden op zaterdag 27 september 2014 klanten op een voetstuk geplaatst. Bedrijven laten deze dag zien waarom hun klanten zoveel voor hun betekenen. Deze feestdag komt van oorsprong uit België en waait nu langzaam richting Nederland.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.