HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Brievenbus geschenken

Relatiegeschenken zijn na een aantal jaren nog steeds actief waardoor het bereik en de herinneringswaarde groot zijn. Vandaar dat het gunstig is voor uw bedrijf om af en toe uw klanten, personeel, leden of andere relaties eens in het zonnetje te zetten. Bent u opzoek naar een klein en goedkoop relatiegeschenk voor uw mailing actie? Wij bieden een ruim assortiment aan brievenbus cadeaus. Deze geschenken kunnen door de brievenbus, waarvoor de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het in ontvangst te nemen.


Chocolade spellen

Wanneer u als bedrijf uw relaties, klanten, personeel of leden in het zonnetje wilt zetten of ze wilt verrassen tijdens kerst, wilt u dat op een originele manier doen zodat u onder de aandacht zal blijven. Wij begrijpen dat en bieden u een ruim assortiment aan originele en nuttige relatiegeschenken. Zeer populair zijn onze chocolade edities van ’s werelds beroemdste spellen zoals scrabble, monopoly, trivial pursuit en poker. Allemaal even leuk, speelbaar, informatief en overheerlijk. 


Dag van de klant 2014

Zonder klanten kom een bedrijf niet van de grond. Als je een bedrijf runt waar geen klanten op afkomen dan zul je het nog zwaar gaan hebben. Daarom worden op zaterdag 27 september 2014 klanten op een voetstuk geplaatst. Bedrijven laten deze dag zien waarom hun klanten zoveel voor hun betekenen. Deze feestdag komt van oorsprong uit België en waait nu langzaam richting Nederland.


Relatiegeschenken voor een mailing

Gaat u er binnenkort weer een mailing uit doen om uw klanten en relaties op de hoogte te brengen van een actie of om te laten weten dat u altijd voor ze klaar staat? Maar weet u niet zo goed wat u moet versturen en of het gelezen wordt.


Slagvaardig promoten met golf artikelen

De temperatuur is weer wat aangenamer en de dagen zijn weer wat langer. Voor velen is dit de reden om een lekker balletje te gaan slaan op de golfbaan. De golfsport wordt ieder jaar weer wat populairder, dus speelt wellicht  een van uw relaties of klanten ook golf. Als dat het geval is, kunt u de relatie prima versterken door een golfballetje of een ander golfproducten aan deze persoon te schenken.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: