HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Slagvaardig promoten met golf artikelen

De temperatuur is weer wat aangenamer en de dagen zijn weer wat langer. Voor velen is dit de reden om een lekker balletje te gaan slaan op de golfbaan. De golfsport wordt ieder jaar weer wat populairder, dus speelt wellicht  een van uw relaties of klanten ook golf. Als dat het geval is, kunt u de relatie prima versterken door een golfballetje of een ander golfproducten aan deze persoon te schenken.


Dag van de arbeid

Op 1 mei is het de dag van de arbeid. Deze dag wordt in de meeste landen op 1 mei gevierd en staat in het teken van de arbeider. Want wat zou een bedrijf zijn zonder arbeiders? Zij zijn tenslotte de harde werkers in uw bedrijf en staan uw klanten te woord. Daarom is 1 mei de dag om uw werknemers eens in het zonnetje te zetten.


Moederdag geschenken

Het is leuk om uw moeder ook een in het zonnetje te zetten. Ze heeft u verzorgd, groot gebracht en ze leerde u praten en lopen. Nu heeft u wellicht een goed lopend bedrijf en zou het dan niet mooi zijn om uw moeder voor al haar goede zorgen te bedanken? De perfecte dag om dit te doen is natuurlijk moederdag. Op deze dag worden alle moeders verwend door hun kinderen.


Promotie tijdens de vakantie

Veel mensen gaan een of meerdere keren per jaar op vakantie. Dit is voor u als bedrijf natuurlijk gunstig, want voor op vakantie zijn veel relatiegeschenken een praktische en ideale oplossing. Zo kunt u uw bedrijf promoten met reis accessoires of met koffers en tassen.


Nationale secretaresse dag

Zonder een secretaresse zou het in veel bedrijven een stuk trager verlopen. Daarom is secretaresse dag de dag om uw secretaresse te bedanken voor al het werk dat hij/zij voor u doet. Dit kunt u doen door een leuk cadeautje of bedankje te geven. Echter vinden sommige bedrijven het moeilijk om te kiezen. Daarom staan wij van HSG relatiegeschenken voor u klaar.





HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655