HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Relatiegeschenken voor een mailing

Gaat u er binnenkort weer een mailing uit doen om uw klanten en relaties op de hoogte te brengen van een actie of om te laten weten dat u altijd voor ze klaar staat? Maar weet u niet zo goed wat u moet versturen en of het gelezen wordt.


Slagvaardig promoten met golf artikelen

De temperatuur is weer wat aangenamer en de dagen zijn weer wat langer. Voor velen is dit de reden om een lekker balletje te gaan slaan op de golfbaan. De golfsport wordt ieder jaar weer wat populairder, dus speelt wellicht  een van uw relaties of klanten ook golf. Als dat het geval is, kunt u de relatie prima versterken door een golfballetje of een ander golfproducten aan deze persoon te schenken.


Dag van de arbeid

Op 1 mei is het de dag van de arbeid. Deze dag wordt in de meeste landen op 1 mei gevierd en staat in het teken van de arbeider. Want wat zou een bedrijf zijn zonder arbeiders? Zij zijn tenslotte de harde werkers in uw bedrijf en staan uw klanten te woord. Daarom is 1 mei de dag om uw werknemers eens in het zonnetje te zetten.


Moederdag geschenken

Het is leuk om uw moeder ook een in het zonnetje te zetten. Ze heeft u verzorgd, groot gebracht en ze leerde u praten en lopen. Nu heeft u wellicht een goed lopend bedrijf en zou het dan niet mooi zijn om uw moeder voor al haar goede zorgen te bedanken? De perfecte dag om dit te doen is natuurlijk moederdag. Op deze dag worden alle moeders verwend door hun kinderen.


Promotie tijdens de vakantie

Veel mensen gaan een of meerdere keren per jaar op vakantie. Dit is voor u als bedrijf natuurlijk gunstig, want voor op vakantie zijn veel relatiegeschenken een praktische en ideale oplossing. Zo kunt u uw bedrijf promoten met reis accessoires of met koffers en tassen.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.