HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Nationale secretaresse dag

Zonder een secretaresse zou het in veel bedrijven een stuk trager verlopen. Daarom is secretaresse dag de dag om uw secretaresse te bedanken voor al het werk dat hij/zij voor u doet. Dit kunt u doen door een leuk cadeautje of bedankje te geven. Echter vinden sommige bedrijven het moeilijk om te kiezen. Daarom staan wij van HSG relatiegeschenken voor u klaar.


Relatiegeschenken met een scherp zicht

Nu het langzamerhand weer wat warmer begint te worden, zien we de konijnen weer over de weilanden heen sprinten, de vogels horen we 's ochtends weer fluiten en de lammetjes huppelen weer vrolijk over het gras. Natuurlijk wilt u dit van dichtbij bekijken zonder de dieren weg te jagen. Het ideale hulpmiddel is dan natuurlijk de verrekijker.


Pasen

Binnenkort word de klok weer verzet en de dagen worden langer. We krijgen allemaal weer betere zin en de lammetjes en kuikens lopen weer overal rond. Oftewel het word weer voorjaar! Bij het voorjaar horen natuurlijk bloeiende bloemen, de zon die schijnt en Pasen.


Troonswisseling

 


Relatiegeschenken Veldhoven

Bent U op zoek naar relatiegeschenken in Veldhoven? Dan bent U bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment aan relatiegeschenken is enorm. In verschillende prijsklassen zijn relatiegeschenken te bestellen, er is keuze genoeg. Van pennen tot bronzen beelden, van puntenslijpers tot elektronica, er zijn veel producten te verkrijgen. Per product is er soms ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren, maten en vormen.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.