Bestel navulbare kraanwaterflessen en help de schoolkinderen in Afrika aan schoon drinkwater!

Bestel navulbare kraanwaterflessen en help de schoolkinderen in Afrika aan schoon drinkwater!

Navulbare Kraanwaterflessen

Voor veel mensen is het vaak moeilijk voor te stellen om geen toegang te hebben tot schoon en veilig drinkwater. Toch zijn er wereldwijd zo’n 800 miljoen mensen die geen gebruik kunnen maken van schoon drinkwater. Vaak moeten ze dagelijks uren lopen om een waterpunt te bereiken terwijl dat water niet eens altijd schoon is. Join the Pipe is een sociaal netwerk dat zich bezighoudt met het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te kunnen voorzien. Er wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling van drinkwater en het tegengaan van gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater.  

Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen worden schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden gefinancierd. Het bouwen van waterkiosken op scholen zorgt voor veilig drinkwater voor schoolkinderen en bewoners uit de buurt. Dit heeft als gevolg dat er meer kinderen naar school komen en het aantal watergerelateerde ziektes af neemt. De hygiëne zal aanzienlijk verbeteren door het bouwen van schoon water tappunten. Handen wassen na een toilet bezoek kan bijvoorbeeld de verspreiding van ziekten voorkomen.

Navulbare drinkbidons

Wilt u als bedrijf iets goeds doen voor de medemens en tevens reclame maken voor uw bedrijf? Dat kan met onze navulbare drinkbidons van Join the Pipe! Voor elke navulbare kraanwaterfles die u bestelt, doneren wij een herbruikbare fles aan een schoolkind in Afrika. De waterflessen kunnen gepersonaliseerd worden met een opdruk naar keuze. Zo kunnen wij de bidons bedrukken met uw bedrijfslogo en tekst naar de huisstijl van uw merk of bedrijf.

De waterflessen van Join the Pipe zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 330 ml, 500 ml en 1 l. De body is verkrijgbaar in transparant of solid wit en de dop is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen, oranje, geel, roze, wit en rood. Daarnaast kan de fles worden voorzien van een ring met haakje waardoor de fles makkelijker te dragen is. Maak uw wensen kenbaar en HSG Relatiegeschenken zal ervoor zorgen dat de navulbare drinkflessen met bedrukking zorgvuldig naar uw wens worden voorzien van een bedrukking. Wij staan bekend om onze goede service, snelle levertijden en talloze mogelijkheden.

HSG joint the pipe! Uw bedrijf ook? Drink ook voortaan kraanwater: net zo lekker als bronwater en veel beter voor het milieu. Door kraanwater te drinken uit deze Join the Pipe fles met bedrukking steun je de waterprojecten in Afrika en Azië. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij zullen alle mogelijkheden met u bespreken. Laat u verrassen door onze goede prijzen en uitstekende kwaliteit. Draag bij aan schoon drinkwater over de hele wereld! Immers, iedereen verdient het om dagelijks toegang te krijgen tot schoon drinkwater!


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01