Brievenbus geschenken

Brievenbus geschenken

Relatiegeschenken zijn na een aantal jaren nog steeds actief waardoor het bereik en de herinneringswaarde groot zijn. Vandaar dat het gunstig is voor uw bedrijf om af en toe uw klanten, personeel, leden of andere relaties eens in het zonnetje te zetten. Bent u opzoek naar een klein en goedkoop relatiegeschenk voor uw mailing actie? Wij bieden een ruim assortiment aan brievenbus cadeaus. Deze geschenken kunnen door de brievenbus, waarvoor de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het in ontvangst te nemen.

Wij hebben bijzondere cadeaus en giftsets die door de brievenbus passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Rituals badset, een Chop2Pot snijplank of een keukenweegschaal? Al deze brievenbus geschenken zijn goedkoop en eenvoudig bij ons te bestellen. Wij kunnen alle relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfslogo en naam waardoor de brievenbus geschenken ideaal inzetbaar zijn als promotiemiddelen.

HSG is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken. Wij bieden dan ook een ruim assortiment, van goedkope mailing geschenken tot luxe giftsets. Wij adviseren u graag met het zoeken naar een compacte premium voor uw doelgroep.


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01