Chocolade spellen

Chocolade spellen

Wanneer u als bedrijf uw relaties, klanten, personeel of leden in het zonnetje wilt zetten of ze wilt verrassen tijdens kerst, wilt u dat op een originele manier doen zodat u onder de aandacht zal blijven. Wij begrijpen dat en bieden u een ruim assortiment aan originele en nuttige relatiegeschenken. Zeer populair zijn onze chocolade edities van ’s werelds beroemdste spellen zoals scrabble, monopoly, trivial pursuit en poker. Allemaal even leuk, speelbaar, informatief en overheerlijk. 

De chocoladespellen zijn geweldig om tijdens het kerstdiner te spelen. Wij zorgen ervoor dat uw logo goed in zicht is op de bedrukte chocoladespellen zodat er zelfs tijdens kerstmis nog aan uw bedrijf wordt gedacht! Vandaar dat de chocolade spellen met opdruk niet alleen dienen als blijk uit waardering maar ook als reclame artikelen. Wij zorgen ervoor dat uw relatiegeschenk in de smaak zal vallen bij uw relaties, letterlijk en figuurlijk!

Wij bieden u maatwerk in chocoladespellen voor uw promotieacties. U kunt de chocolade spellen met logo eenvoudig en voordelig bestellen op onze website zodat u met een smal budget een groot publiek kunt bereiken. Chocolade doet het altijd goed! 


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01