Dag van de klant 2014

Dag van de klant 2014

Zonder klanten kom een bedrijf niet van de grond. Als je een bedrijf runt waar geen klanten op afkomen dan zul je het nog zwaar gaan hebben. Daarom worden op zaterdag 27 september 2014 klanten op een voetstuk geplaatst. Bedrijven laten deze dag zien waarom hun klanten zoveel voor hun betekenen. Deze feestdag komt van oorsprong uit België en waait nu langzaam richting Nederland.

Dit jaar wordt de dag van de klant voor de 25ste keer in België gehouden. In diverse grote steden zijn er activiteiten te vinden zoals circusacts en straatanimatie. Door deze extra activiteiten zet ons buurland deze feestdag nog meer in de schijnwerpers. In Nederland zijn we nog niet zo ver dat het een nationale feestdag is. Desondanks doen steeds meer bedrijven mee aan “de dag van de klant”.

Hsg relatiegeschenken wil aan deze dag graag deelnemen. Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten een goede service van ons kunnen krijgen die zowel kwalitatief als kwantitatief zeer goed is. Een dag van de klant feestdag is dan ook zeer geschikt om te laten zien dat wij onze klanten en doelgroep waarderen dat ze bij ons hun producten afnemen.


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01