De fysieke kalender wordt nog steeds verkozen boven de digitale kalender

In de digitale wereld waarin we leven zou je denken dat een kalender geen geschikt relatiegeschenk meer is. Tegenwoordig heeft immers iedereen een digitale agenda op de laptop, tablet of smartphone. Toch blijkt dat er in 90% van de kantoren nog steeds fysieke kalenders hangen. Notities kunnen sneller gemaakt worden en er is meer overzicht op een papieren kalender vanwege het grote oppervlak. Daarnaast worden muurkalenders en bureaukalenders ook vaak gebruikt om afspraken mee te plannen of kunnen ze vanwege het grote drukoppervlak ingezet worden voor promotionele doeleinden.

Zowel in de privé sfeer als in de zakelijke sfeer worden kalenders veel gebruikt. Zo zijn wandkalenders leuk voor intern binnen het bedrijf maar ook om uit te delen aan zakenrelaties uit blijk van waardering. Doordat u de mogelijk hebt om de fysieke kalender compleet te bedrukken naar uw wens, kunt u ervoor zorgen dat de kalender past bij de huisstijl van uw bedrijf of bij het interieur van het kantoor waar de kalender komt te hangen. Zo misstaat de bedrukte muurkalender in geen enkele ruimte. De zelf ontworpen wandkalender is een eye-catcher in elke wachtkamer, vergaderzaal en kantoor! De bureaukalenders fleuren het bureau op en zorgen voor een gezellige omgeving.

Muurkalenders en bureaukalenders zijn geschikt voor iedere ruimte. Het is een slimme zet om de gepersonaliseerde kalenders op te hangen in verblijfruimtes zoals in kantoren, vergaderzalen en wachtkamers. Uw bedrijfsgegevens komen onder veel ogen waardoor uw bedrijf nog lang onder de aandacht zal blijven. Bedrukte relatiegeschenken zijn gunstig voor uw naamsbekendheid!

Bent u verrast en wilt u graag een kijkje nemen in ons assortiment? Laat u inspireren door onze talloze kalenders en agenda’s! Voor zowel wandkalenders als omslagkalenders, bureaukalenders, promotiekalenders en verjaardagskalenders bent u bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. 

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: