Een powerbank, USB stick en zaklamp in een compact apparaat!

Netstroomadapters, autoladers en andere stroombronnen worden dagelijks veelvuldig gebruikt voor het opladen van elektronische apparaten. De powerbank als externe batterij is een van de bekendste stroombronnen op dit moment. De powerbanks zijn te bestellen in ontelbaar veel verschillende designs en uitvoeringen. Steeds populairder worden de combinatie powerbanks waarbij de powerbank naast het voorzien van stroom ook nog een andere functie heeft. Zo is de 3-in-1 powerbank een adventure powerbank die voorzien is van een USB flashdrive en een zaklamp. Onmisbaar tijdens outdooractiviteiten zoals kamperen of survivallen. Een erg geliefd relatiegeschenk voor bijvoorbeeld sportverenigingen, scoutings of reisorganisaties. Met deze multifunctionele powerbank heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft. De powerbank is compact en daardoor erg gemakkelijk te vervoeren. Zo zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten wanneer er geen stopcontacten of andere oplaadpunten in de buurt zijn.

De multifunctionele powerbank is geschikt voor smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. De 3-in-1 powerbank met bedrukking heeft een rubberen buitenrand die zorgt voor een stoere look. De powerbank is leverbaar in verschillende kleuren en kan bedrukt worden naar wens. Zo kunt u kiezen voor de kleurencombinatie die uw bedrijf het beste vertegenwoordigd. Door de draagbare batterij te bedrukken met uw bedrijfsgegevens, creëert u een geschenk met een hoge attentiewaarde dat geschikt is voor promotie. Een nuttig relatiegeschenk zoals de outdoor powerbank zal vaak gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt. Uw bedrijf zal onder de aandacht blijven, resulterend in een vergroting van uw naamsbekendheid.

Afhankelijk van de wensen en doeleinden kan er uit ons ruim assortiment een powerbank worden gekozen. Wilt u graag smartphones meerdere keren kunnen opladen met een volgeladen powerbank, dan kunt u het beste kiezen voor onze exemplaren met een hoge capaciteit. Wanneer uw eisen niet zo hoog zijn, kunt u kiezen voor een budget powerbank zodat u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken. Ook solar powerbanks of powerbanks met zaklamp behoren tot ons assortiment.

Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan powerbanks op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Al onze externe accu’s zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. De outdoor powerbank met bedrukking is te bestellen tegen een scherpe prijs.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655