Laat uw logo de wereld rondvliegen met onze custom made kofferriemen!

Of u nu met het vliegtuig, de bus of met de trein reist, bagageproblemen doen zich altijd voor. Gelukkig zijn een hoop van die problemen te verhelpen door goede spullen aan te schaffen. Een kofferriem voorkomt een hoop ellende! Kofferriemen zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt en tevens is uw koffer hiermee in één oogopslag te herkennen wanneer deze tussen honderd andere koffers op de bagageband ligt.

De kofferriem is een waardige vervanger van het insealen van de koffer op de luchthaven, aangezien de kofferriem nog eindeloos gebruikt kan worden en daarnaast een stuk makkelijker van de koffer te verwijderen is dan het sealfolie. Bij HSG Relatiegeschenken kunt u ervoor kiezen om de kofferriem te bedrukken naar uw wens.

Wilt u het hele oppervlak van de bagageriem benutten? Wij kunnen de kofferriem full colour bedrukken zoals u dat wilt! Al vanaf 100 stuks produceren wij custom made kofferriemen. Dit maakt de gepersonaliseerde kofferriem perfect inzetbaar als relatiegeschenk en promotiemiddel. Voor reisbureaus, taxibedrijven, hotels en luchtvaartmaatschappijen is dit een origineel, praktisch en daardoor blijvend relatiegeschenk. Een leuke give-away voor mensen die net een reis of ticket hebben geboekt.

De gepersonaliseerde kofferriem zorgt voor herkenbaarheid en stabiliteit. Uw opdruk zal zichtbaar zijn op iedere bagageband en in iedere trein! Moet u nagaan onder hoeveel ogen uw logo zal komen. Een ideale manier om uw naamsbekendheid te vergroten en om onder de aandacht te blijven bij bestaande relaties.

Stuur uw logo rond de wereld met de bedrukte kofferriemen! Wilt u een full color bedrukking, een sublimatie bagageriem of juist een kofferriem met borduring? Laat ons uw wensen horen en laat u verrassen door de vele opties! Wij bieden u de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen zoals een kofferslot of ingebouwde weegschaal. Door de kofferriem te voorzien van een cijferslot, wordt uw koffer tegelijkertijd beveiligd tegen onverwachte schade zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt. Steeds populairder zijn de TSA-erkende sloten. In Amerika hebben de medewerkers van TSA (Transportation Security Administration) een speciale loper waarmee ze de bagagesloten kunnen openen en sluiten zonder enige schade toe te brengen.

Ook voor andere custom made reisartikelen en bagageaccessoires bent u bij ons aan het goede adres! Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment op www.hsg-relatiegeschenken.com. Al jaren toonaangevend op het gebied van premiums, relatiegeschenken en promotieartikelen. De kofferriem is één van onze populaire geschenken die volledig naar uw inzicht kan worden gepersonaliseerd. Wij zorgen voor een snelle levering zodat uw relaties snel op vakantie kunnen.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655