Nationale Secretaressedag

Nationale Secretaressedag

Op dinsdag 16 april is het weer zover, Nationale Secretaressedag. Op deze speciale dag worden secretaresses in het zonnetje gezet. Werkgevers spreken woorden van dank uit naar hun onmisbare secretaresses maar ook wordt deze dag gevierd met een mooie attentie.

In 1999 ontvingen 2 op de 3 secretaresses al een aardigheidje op deze bijzondere dag. Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om eens per jaar blijk van waardering uit te spreken naar je secretaresse, en haar wat extra aandacht te geven middels een geschenkje.

Oorspronkelijk komt Secretaresse dag uit Amerika. In 1969 is het overgewaaid naar Nederland. In de V.S. is ‘Secretaries Day’ inmiddels veranderd naar ‘Administrative Professionals Day’ en vindt het plaats op de woensdag van de laatste volle week van april.

Op secretaresses kunt u altijd rekenen en zij zullen altijd klaarstaan om u te helpen. Nationale Secretaressedag is daarom de perfecte gelegenheid om deze vrouwen eens flink in de watten te leggen. 78% van de attenties die op Nationale Secretaressedag worden gegeven bestaat uit bloemen.

99% van alle administratief medewerkers is vrouw en die hebben zo hun favorites. Bloemen zijn hartstikke leuk en toveren bij iedere vrouw een glimlach op het gezicht maar verdienen niet echt de originaliteitsprijs. Chocolade, welke vrouw houdt er niet van? Kijk voor de meest bijzondere chocoladecreaties op hsg-relatiegeschenken.com en ga bijvoorbeeld voor een gouden chocoladestiletto of leuke verzorgingssetjes.

Door ervoor te kiezen om op deze dag stil te staan bij al het werk dat uw secretaresses voor u doen, zal er een hechtere band optreden binnen uw bedrijf. Er zal nog meer wederzijds respect ontstaan en het zal uw bedrijf zelfs een boost geven. 

 


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01