Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de vakantie opgeladen is!

Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de vakantie opgeladen is!

Mobiel werken en veel reizen zijn momenteel sleutelwoorden in onze steeds meer digitaliserende samenleving. Daarnaast wordt er regelmatig op vakantie gegaan en ook dan moeten de smartphones en tablets mee. Autoladers zijn daarom nog nooit zo vaak gebruikt! Het nadeel van de gangbare auto opladers is dat er vaak maar één apparaat tegelijk kan worden opgeladen en de grotere apparaten niet altijd goed ondersteund worden. De Smart 4 Port CarCharger biedt een uitkomst! Welk apparaat ook opgeladen moet worden en waar in de auto je ook zit, met deze 4 poorten autolader gaat dat lukken.

De Smart 4 Port CarCharger heeft 4 USB-poorten en een snoer van maar liefst 1,5 meter. Hierdoor kan vanaf elke autostoel een apparaat worden opgeladen. Deze autolader met 4 poorten is voorzien van de nieuwste technologie waardoor het soort apparaat wordt herkend en de meest optimale oplaadsnelheid wordt bepaald in combinatie tot andere apparaten die tegelijkertijd aangesloten zijn (maximaal 2,4A per poort). Alle oplaadcombinaties van telefoons, tablets en andere apparaten met een USB poort zijn mogelijk. Met de 48W output voor 4 poorten kunnen alle apparaten tegelijkertijd in de auto worden opgeladen. Zo komt u onderweg naar uw werk of onderweg op vakantie nooit zonder lege telefoons te zitten en is iedereen opgeladen!

De auto is een geschikte plek om reclame te maken voor uw bedrijf, vereniging of winkel aangezien men gemiddeld veel tijd doorbrengt in de auto. HSG Relatiegeschenken biedt u de mogelijkheid om de Smart 4 Port CarCharger te bedrukken met uw eigen logo en tekst. Zo zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Maak uw wensen kenbaar en laat u verrassen door onze uitgebreide bedrukkingmogelijkheden. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u ons aanbod aan autoladers, duo carchargers en andere auto-gerelateerde geschenken. Verras uw relaties met een van onze bedrukte carchargers zodat zij voortaan al hun apparaten in één keer kunnen opladen!

Wij zijn al jarenlang toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en hebben enorm veel ervaring in de in- en verkoop ervan. Vandaar dat wij altijd de laagste prijzen bieden en ernaar streven om de promotieartikelen zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. 


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01