Relatiegeschenken met een scherp zicht

Relatiegeschenken met een scherp zicht

Nu het langzamerhand weer wat warmer begint te worden, zien we de konijnen weer over de weilanden heen sprinten, de vogels horen we 's ochtends weer fluiten en de lammetjes huppelen weer vrolijk over het gras. Natuurlijk wilt u dit van dichtbij bekijken zonder de dieren weg te jagen. Het ideale hulpmiddel is dan natuurlijk de verrekijker.

Vogelspotters

Vogelspotters willen de mooiste vogels graag van dichtbij bekijken zonder dat ze weg vliegen als de spotters te dichtbij komen. Natuurlijk gebruiken ze hiervoor een vogel verrekijker zo kunnen ze de vogel goed bekijken, genieten van het uitzicht en van de natuur.

Sport

Bijvoorbeeld bij golf of handboogschieten zijn verrekijkers een ideaal hulpmiddel. Zo kan een golfer met een golf verrekijker kijken of hij een hole in one slaat en een boogschutter kan met een verrekijker kijken of zijn pijl in de roos zit.

Op reis

Mensen die op safari gaan, vinden verrekijkers natuurlijk geweldig. Zo kan vanuit de jeep of bus een olifant, een giraffe of een nijlpaard goed bekeken worden. Maar ook mensen die bijvoorbeeld de grand canyon bezoeken zullen veel baat bij een verrekijker hebben.

Een relatiegeschenk met scherp zicht

Voor u als bedrijf, vereniging of sportclub zijn verrekijkers dus prima in te zetten als promotie middel. HSG kan alle verrekijkers bedrukken met uw naam, logo en slagzin. Dus of het nu gaat om een reisbureau, sport club of vogel vereniging de verrekijker is het ideale relatiegeschenk!


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01