's Werelds kleinste powerbank aan uw sleutelbos!

Powerbank aan uw sleutelbos

Smartphones worden steeds geavanceerder en er is vrijwel niets meer dat een smartphone niet kan. Dit heeft echter als grote nadeel dat de accu snel leeg is. Zo hadden we een aantal jaren geleden nog een telefoon die misschien twee keer per week opgeladen moest worden; tegenwoordig hangen de meeste telefoons zelfs twee keer per dag aan het netstroom. Dit leidt dagelijks tot hoge frustraties bij de gebruikers. Wanneer er voor de zoveelste keer geen oplader binnen handbereik ligt of wanneer er niet eens een stopcontact aanwezig is kan de ellende soms hoog oplopen.

De telefoonoplader heeft een unieke dubbele connector die geschikt is voor Android en iPhone. Door deze dubbele connector is de powerbank te gebruiken door vrijwel alle smartphones. Aan de kleine telefoonoplader is een sleutelring bevestigd waardoor de powerbank gemakkelijk aan de sleutelbos kan worden gehangen, aan een broek lus of aan een tas. Dankzij de sleutelring heeft u altijd een externe accu bij de hand!

De klein formaat powerbank met een capaciteit van 1200 mAh heeft afmetingen van 40x40x10 mm. Met een gewicht van 34 gram merkt u haast niet dat u de kleine telefoonlader bij zich heeft! De kleinste telefoonoplader met sleutelring is leverbaar in diverse kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleurencombinaties die uw bedrijf het beste vertegenwoordigen. Daarnaast kunnen wij de powerbank van het kleinste formaat leveren in een luxe giftbox voor een professionele uitstraling.

Zo heeft u nooit meer het probleem dat u zonder telefoon zit aan het einde van de dag. En als het goed is zijn uw relaties voortaan altijd bereikbaar! Dat de telefoon leeg was is in ieder geval geen geldig excuus meer. Zie het als een win-win situatie voor u en uw relaties.

Mini Powerbank

De mini powerbank is lichtgewicht en efficiënt. Bij HSG Relatiegeschenken kan ’s werelds kleinste powerbank online worden besteld. Doe uw relaties de mini powerbank met bedrukking cadeau en u zult zien dat ze de externe opladers nooit meer van hun sleutelbos zullen verwijderen! Gepersonaliseerde geschenken hebben een hoge attentiewaarde en verhogen uw naamsbekendheid. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers en vervolgens gaan we samen opzoek naar een origineel een efficiënt relatiegeschenk, passend bij uw bedrijf en uw doelgroep.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.