Vijftig tinten groen

Wie dacht dat het zelf verbouwen van groenten alleen gedaan werd door ecohipsters of gepensioneerde heeft het helemaal mis. Waar we vroeger ongegeneerd een pot wortels op sterk water opendraaide, is het tegenwoordig een pre dat het peentje, geserveerd naast een  vegetarische gehaktbal , onbespoten, kakelvers en van eigen bodem is. Groen en gezond waren nog nooit zo hip. E-nummers kunnen echt niet meer en van een ritje naar de vogelspeciaalzaak voor een zak chiazaad kijkt niemand meer raar op.

Onze vingers nemen vijftig tinten groen aan en het is zaaien en oogsten geblazen. We bekommeren ons massaal om het lief en leed van tuinboontjes en cherrytomaatjes en sinds die hele grote blauwe supermarkt met een moestuinactie is begonnen, is het menens.

Wij van HSG-Relatiegeschenken, voelen trends aan voordat ze geboren zijn en waren hier op voorbereid. Van babyspinazie tot bieslook, wij kunnen u het allemaal aanbieden. Momenteel zijn de moestuintjes alleen nog te verkrijgen binnen de consumentenmarkt. Wij zorgen ervoor dat u het kantoor van uw zakenrelatie letterlijk en figuurlijk kunt laten opbloeien. Ook laat u als bedrijf zijnde zien dat u trendbewust en milieuvriendelijk bent.

Naast groenten hebben wij nog heel veel andere leuke plantaardige relatiegeschenken in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de kleine ijzeren emmertjes waar naar een tijdje zonnebloemen, klavertjes vier of vergeet-mij-nietjes uitgroeien. In welke branche u ook werkzaam bent, dit symbolische relatiegeschenk zal zeer gewaardeerd worden. HSG geeft u ook de kans om uw relatiegeschenk te personaliseren en laat het mini moestuintje bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan een kijkje op onze site www.hsg-relatiegeschenken.com.

 







HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.