Spyderco Delica 4 Thin Blue Line Black VG-10 CE

€ 157.00

Artikelnummer: A07-SP-C11FPSBKBL
De Delica 4 Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van de Delica 4, uitgevoerd met blauwe accenten. De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes. Het lemmet is gemaakt van VG-10 een zeer goede allround staalsoort en is uitgevoerd in een half gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezelhoudend materiaal. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. Deze lightweight variant beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Uitgevoerd met een zwarte omkeerbare tip down draagclip en een koordoog.
De ""Thin Blue Line"" is een symbolische verwijzing naar de rol van handhaving als een barrière die chaos in de samenleving voorkomt. Om de dienst en opoffering van politieagenten te eren heeft Spyderco de ""Thin Blue Line""-serie gemaakt.
Een deel van alle verkopen van deze messen wordt gedoneerd aan de “Tunnel to Towers Foundation”. Tunnel to Towers beheert meerdere liefdadigheidsprogramma’s ter ondersteuning van eerstehulpverleners en militairen. Black Spyderco


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655