HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Een powerbank, USB stick en zaklamp in een compact apparaat!

Netstroomadapters, autoladers en andere stroombronnen worden dagelijks veelvuldig gebruikt voor het opladen van elektronische apparaten. De powerbank als externe batterij is een van de bekendste stroombronnen op dit moment. De powerbanks zijn te bestellen in ontelbaar veel verschillende designs en uitvoeringen. Steeds populairder worden de combinatie powerbanks waarbij de powerbank naast het voorzien van stroom ook nog een andere functie heeft. Zo is de 3-in-1 powerbank een adventure powerbank die voorzien is van een USB flashdrive en een zaklamp. Onmisbaar tijdens outdooractiviteiten zoals kamperen of survivallen. Een erg geliefd relatiegeschenk voor bijvoorbeeld sportverenigingen, scoutings of reisorganisaties. Met deze multifunctionele powerbank heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft. De powerbank is compact en daardoor erg gemakkelijk te vervoeren. Zo zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten wanneer er geen stopcontacten of andere oplaadpunten in de buurt zijn.


's Werelds kleinste powerbank aan uw sleutelbos!

Smartphones worden steeds geavanceerder en er is vrijwel niets meer dat een smartphone niet kan. Dit heeft echter als grote nadeel dat de accu snel leeg is. Zo hadden we een aantal jaren geleden nog een telefoon die misschien twee keer per week opgeladen moest worden; tegenwoordig hangen de meeste telefoons zelfs twee keer per dag aan het netstroom. Dit leidt dagelijks tot hoge frustraties bij de gebruikers. Wanneer er voor de zoveelste keer geen oplader binnen handbereik ligt of wanneer er niet eens een stopcontact aanwezig is kan de ellende soms hoog oplopen.


Laat uw logo de wereld rondvliegen met onze custom made kofferriemen!

Of u nu met het vliegtuig, de bus of met de trein reist, bagageproblemen doen zich altijd voor. Gelukkig zijn een hoop van die problemen te verhelpen door goede spullen aan te schaffen. Een kofferriem voorkomt een hoop ellende! Kofferriemen zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt en tevens is uw koffer hiermee in één oogopslag te herkennen wanneer deze tussen honderd andere koffers op de bagageband ligt.


De fysieke kalender wordt nog steeds verkozen boven de digitale kalender

In de digitale wereld waarin we leven zou je denken dat een kalender geen geschikt relatiegeschenk meer is. Tegenwoordig heeft immers iedereen een digitale agenda op de laptop, tablet of smartphone. Toch blijkt dat er in 90% van de kantoren nog steeds fysieke kalenders hangen. Notities kunnen sneller gemaakt worden en er is meer overzicht op een papieren kalender vanwege het grote oppervlak. Daarnaast worden muurkalenders en bureaukalenders ook vaak gebruikt om afspraken mee te plannen of kunnen ze vanwege het grote drukoppervlak ingezet worden voor promotionele doeleinden.


Powerbanks met een keurmerk voor kwaliteit en productveiligheid

Terwijl een aantal jaren geleden nog nooit iemand had gehoord van de powerbank, is deze nu niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. De externe accu zorgt ervoor dat tablets en smartphones opgeladen kunnen worden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Tegenwoordig zijn powerbanks verkrijgbaar voor elk budget en in ontelbaar veel vormen, kleuren, designs en capaciteiten. Het is dan ook zeer lastig om te weten of een powerbank van goede kwaliteit en veilig is. Vandaar dat wij in ons assortiment speciaal geselecteerde powerbanks hebben met een TÜV Geprüfte Sicherheits-keurmerk. Bestelt u een noodoplader met dit kwaliteitsmerk, dan heeft u zonder twijfel een betrouwbaar en kwalitatief goed product gekozen!

HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: