HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Welke druktechnieken zijn er?

Bij HSG Promotions maken we gebruik van verschillende soorten druktechnieken. Elke druktechniek heeft zijn eigen voor- en nadelen. In deze blog beantwoorden wij onze veelgebruikte (druk)technieken in een notendop. 


Promotionele artikelen hebben een hoge herinneringswaarde

Uit een onderzoek van CSA Research is gebleken dat promotionele producten een hele hoge herinneringswaarde hebben. Het onderzoek is uitgevoerd in 2017 in opdracht van de Franse vakvereniging voor promotionele producten 2FPCO (Fédération Française des Professionnels de la Communication par l’Objet).


Een powerbank, USB stick en zaklamp in een compact apparaat!

Netstroomadapters, autoladers en andere stroombronnen worden dagelijks veelvuldig gebruikt voor het opladen van elektronische apparaten. De powerbank als externe batterij is een van de bekendste stroombronnen op dit moment. De powerbanks zijn te bestellen in ontelbaar veel verschillende designs en uitvoeringen. Steeds populairder worden de combinatie powerbanks waarbij de powerbank naast het voorzien van stroom ook nog een andere functie heeft. Zo is de 3-in-1 powerbank een adventure powerbank die voorzien is van een USB flashdrive en een zaklamp. Onmisbaar tijdens outdooractiviteiten zoals kamperen of survivallen. Een erg geliefd relatiegeschenk voor bijvoorbeeld sportverenigingen, scoutings of reisorganisaties. Met deze multifunctionele powerbank heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft. De powerbank is compact en daardoor erg gemakkelijk te vervoeren. Zo zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten wanneer er geen stopcontacten of andere oplaadpunten in de buurt zijn.


's Werelds kleinste powerbank aan uw sleutelbos!

Smartphones worden steeds geavanceerder en er is vrijwel niets meer dat een smartphone niet kan. Dit heeft echter als grote nadeel dat de accu snel leeg is. Zo hadden we een aantal jaren geleden nog een telefoon die misschien twee keer per week opgeladen moest worden; tegenwoordig hangen de meeste telefoons zelfs twee keer per dag aan het netstroom. Dit leidt dagelijks tot hoge frustraties bij de gebruikers. Wanneer er voor de zoveelste keer geen oplader binnen handbereik ligt of wanneer er niet eens een stopcontact aanwezig is kan de ellende soms hoog oplopen.


Laat uw logo de wereld rondvliegen met onze custom made kofferriemen!

Of u nu met het vliegtuig, de bus of met de trein reist, bagageproblemen doen zich altijd voor. Gelukkig zijn een hoop van die problemen te verhelpen door goede spullen aan te schaffen. Een kofferriem voorkomt een hoop ellende! Kofferriemen zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt en tevens is uw koffer hiermee in één oogopslag te herkennen wanneer deze tussen honderd andere koffers op de bagageband ligt.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 400 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655