HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Mondkapjes:  een opheldering in het doolhof van de verschillende soorten mondmaskers

Mondkapjes:  een opheldering in het doolhof van de verschillende soorten mondmaskers


Welke druktechnieken zijn er?

Bij HSG Promotions maken we voor onze relatiegeschenken gebruik van verschillende soorten druktechnieken. Elke druktechniek heeft zijn eigen voor- en nadelen. In deze blog beantwoorden wij onze veelgebruikte (druk)technieken in een notendop. 


Promotionele artikelen hebben een hoge herinneringswaarde

Uit een onderzoek van CSA Research is gebleken dat promotionele producten of relatiegeschenken een hele hoge herinneringswaarde hebben. Het onderzoek is uitgevoerd in 2017 in opdracht van de Franse vakvereniging voor promotionele producten 2FPCO (Fédération Française des Professionnels de la Communication par l’Objet).


Een powerbank, USB stick en zaklamp in een compact apparaat!

Netstroomadapters, autoladers en andere stroombronnen worden dagelijks veelvuldig gebruikt voor het opladen van elektronische apparaten. De powerbank als externe batterij is een van de bekendste stroombronnen op dit moment. De powerbanks zijn te bestellen in ontelbaar veel verschillende designs en uitvoeringen. Steeds populairder worden de combinatie powerbanks waarbij de powerbank naast het voorzien van stroom ook nog een andere functie heeft. Zo is de 3-in-1 powerbank een adventure powerbank die voorzien is van een USB flashdrive en een zaklamp. Onmisbaar tijdens outdooractiviteiten zoals kamperen of survivallen. Een erg geliefd relatiegeschenk voor bijvoorbeeld sportverenigingen, scoutings of reisorganisaties. Met deze multifunctionele powerbank heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft. De powerbank is compact en daardoor erg gemakkelijk te vervoeren. Zo zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten wanneer er geen stopcontacten of andere oplaadpunten in de buurt zijn.


's Werelds kleinste powerbank aan uw sleutelbos!

Smartphones worden steeds geavanceerder en er is vrijwel niets meer dat een smartphone niet kan. Dit heeft echter als grote nadeel dat de accu snel leeg is. Zo hadden we een aantal jaren geleden nog een telefoon die misschien twee keer per week opgeladen moest worden; tegenwoordig hangen de meeste telefoons zelfs twee keer per dag aan het netstroom. Dit leidt dagelijks tot hoge frustraties bij de gebruikers. Wanneer er voor de zoveelste keer geen oplader binnen handbereik ligt of wanneer er niet eens een stopcontact aanwezig is kan de ellende soms hoog oplopen.

HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 408 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.