Over HSG Relatiegeschenken

Betrouwbare groothandel en leverancier

HSG Relatiegeschenken is een betrouwbare groothandel en leverancier van budget relatiegeschenken, luxe geschenksets en ieder artikel daartussen. Wij hebben alles op het gebied van relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotioneel textiel en kerstpakketten, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Gedreven door meer dan 25 jaar ervaring en een zeer grote passie, inspireren wij u graag zodat u de beste keuze kunt maken. Of u nu kiest voor een standaardoplossing of voor een custom made product, wij verzorgen het gehele proces vanaf het begin tot aan het eind. Heeft u speciale wensen of wilt u gebruik maken van onze spoedlevering? Geen enkel probleem! Laat ons uw wensen horen en samen met ons ontwerpteam gaan we opzoek naar een relatiegeschenk dat is toegespitst op de behoefte van uw bedrijf of organisatie. Wij kunnen u snel en doeltreffend helpen bij het maken van uw keuze. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk!

Custom made artikelen

Met onze gespecialiseerde medewerkers die veel ervaring hebben in de in- en verkoop van relatiegeschenken, nemen wij een toonaangevende positie in op de Europese markt. De afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven en instanties mogen verblijden met exclusieve relatiegeschenken en speciaal op maat gemaakte custom made artikelen. Daar zijn wij erg trots op! De impact van een bedrukt relatiegeschenk is groot zonder dat u daar veel voor hoeft te investeren. Ontdek de meerwaarde van gepersonaliseerde relatiegeschenken!

Zeer concurrerende prijzen

Zowel onbedrukte als bedrukte artikelen zijn al vanaf lage aantallen te bestellen tegen zeer concurrerende prijzen. Dit maakt onze relatiegeschenken perfect inzetbaar als promotieartikelen en give-aways voor beurzen en evenementen. Wij maken het voor u mogelijk om met een klein budget een breed publiek te kunnen bereiken!

Uitgebreid assortiment aan unieke relatiegeschenken

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan unieke relatiegeschenken die vrijwel allemaal kunnen worden voorzien van een bedrukking, borduring of gravering met uw logo. Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor er voor iedere branche, voor iedere doelgroep en voor iedere gelegenheid een geschikt artikel te vinden is. Wij hebben alle artikelen op onze website onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant overzichtelijk te maken. Dankzij onze eenvoudige zoekmachine kunt u direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen of overgaan tot bestellen. Indien u graag een sample thuisgestuurd wilt krijgen is dat uiteraard ook mogelijk! Heeft u nog geen idee welk relatiegeschenk het beste aansluit bij uw wensen? Kom gauw eens een kijkje nemen in onze showroom zodat u een beeld krijgt van de vele mogelijkheden die wij u bieden! Zien we u snel?Ons Team

dores
Dores Tielemans
dores@hsgpromotions.com Stuur e-mail Management
michiel
Michiel Bastiaansen
michiel@hsgpromotions.com Stuur e-mail Designer
nicole
Nicole Witters
nicole@hsgpromotions.com Stuur e-mail Marketing
marcel
Marcel Thijs
info@hsgprint.com Stuur e-mail Drukkerij
maartje
Maartje Tielemans
info@hsgpromotions.com Stuur e-mail Allround medewerker
evelien
Eveline van Meil
info@hsgpromotions.com Stuur e-mail Content maker


Wat klanten zeggen over HSG Relatiegeschenken

Snelle reactie en opvolging van de gestelde vragen, Duidelijke producten en men denkt mee. Het bedrijf is zeer professioneel en gericht op de klant. Levertijden zijn ruim gehaald

Communicatie: vriendelijk, snel, meedenken, niks was te gek. Snelheid: alles aan gedaan om de levering snel te laten verlopen. Dit was afgesproken en de levering ging van a tot z fantastisch!


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.