Samsonite Ecodiver Laptop Backpack M USB

€ 94.08

Artikelnummer: A510-140874-1924
Ecodiver bepaalt de nieuwe standaard in het casual assortiment van Samsonite. Deze collectie combineert functionaliteit met een stijlvol design en is ontworpen met oog voor veiligheid en comfort. Gebruikmakend van gerecycleerde materialen, past Ecodiver perfect bij Samsonites wereldwijde strategie ‘Our Responsible Journey’. De waterafstotende coating maakt van deze collectie de perfecte keuze voor alle avonturen, in de natuur of in een stad. Samsonite geeft 2 jaar wereldwijde (beperkte) garantie op dit model.
De Laptop Backpack M USB is de middenmaat laptoprugzak uit de collectie die uitgerust is met een USB-poort. Het ruime hoofdcompartiment is gemakkelijk toegankelijk dankzij de ruime opening en geschikt voor A4 formaat documenten. Dankzij de verschillende insteekvakken en business organisatie kunnen spullen overzichtelijk worden opgeborgen. Aan rugzijde is een laptop-en tabletvak voorzien wat is uitgerust met waterdichte ritsen. Aan de voorzijde is de tas voorzien van een voorvak met ritssluiting en 2 zijvakken die als flessenhouder gebruikt kunnen worden.
Optimaal comfort is gegarandeerd dankzij het gevoerde rugpaneel, ergonomische schouderriemen, comfortabel handvat aan bovenzijde en een in hoogte verstelbare borstriem. Dankzij de smart-sleeve aan de achterkant is de tas gemakkelijk te bevestigen aan de trekstang van een koffer of reistas op wielen en de reflecterende details zorgen ervoor dat je extra opvalt in het donker. Safety First! 100% Gerecycled PET Yellow Samsonite


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655