Wie is HSG?

Neem contact op met de relatiegeschenken expert

HSG relatiegeschenken heeft twee filialen in België en Nederland. Enkel in België (Lommel) hebben we een showroom om u een selecte keuze uit ons assortiment te tonen. U kunt altijd een kijkje komen nemen: onze medewerkers staan altijd voor uw klaar. Al onze contactgegevens vindt u hier.

Bedrijfsvoorstelling HSG

Wat is HSG eigenlijk? Hoe zien de gebouwen eruit, de werknemers, de showroom? Benieuwd? Klik dan hier verder om de bedrijfsvoorstelling van HSG te bekijken.

Medewerkers HSG

Wie krijgen wij aan de lijn als we bellen met HSG? Bekijk hier een overzicht van de medewerkers die elke werkdag voor u klaarstaan!

Eigen drukkerij

HSG Relatiegeschenken beschikt over een eigen drukkerij en studio, hier door kan HSG kwaliteitsproducten garanderen met snelle levertijden. Wilt u meer weten over onze drukkerij? Klik dan op de bovenstaande link.

Portfolio

Tijdens de afgelopen jaren hebben we velerlei artikelen voor onze klanten op maat gemaakt: teveel om allemaal online te plaatsen. We hebben een kleine selectie gemaakt om u de verscheidenheid in producten en onze vakkundigheid te tonen.

Full-service concept

Wij bieden u de mogelijkheid om het totale proces rondom uw promotionele producten bij één partner onder te brengen. Kijk hier verder voor dit concept.

Referenties

Gedurende de jaren heeft HSG een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd, op deze pagina kunt u zien welke bedrijf u voor zijn gegaan. Wordt u een nieuwe tevreden klant?
HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: