Bedrijfsvoorstelling HSG

Bedrijfsinfo
Met onze 15 jaar ervaring zijn wij een gevestigde waarde in de wereld van de relatiegeschenken.
Aan de hand van onderstaande pijlers trachten wij onze dienstverlening steeds verder uit te breiden en te optimaliseren naar onze klanten toe.Uitgebreid assortiment:
Zoveel mensen, zoveel wensen! Met deze gedachte zijn onze werknemers steeds op zoek naar nieuwe artikelen.
Ook al bestaat ons volledige assortiment reeds uit meer dan 25.000 artikelen, wij blijven op zoek naar nieuwe contacten met leveranciers en producenten om zo steeds de nieuwste en meest interessante novelties voor te kunnen leggen aan onze klanten. Voor grote aantallen en detailwerk op maat kunnen wij beroep doen op onze contacten in het verre Oosten om zo de laagste prijzen en kwalitatief meest hoogstaande producten te garanderen.HSG Relatiegeschenken - customized artikelen: het KIA eiland
Custom-Made artikelen:
Het hebben van een eigen kledinglijn of speciaal gemaakte Business Gifts gaat makkelijker dan u denkt.
Van losse artikelen tot uitgebreide collecties, een eigen ontwerp, eigen PMS kleur, zelf ontworpen opdruk etc. Er is veel mogelijk!Verschillende specialiteiten:
Naast relatiegeschenken zijn wij ook al jaren actief in de wereld van de kerstpakketten, werkkleding en promotioneel textiel. Ook voor deze diensten kan u bij ons dus rekenen op een vloeiende, correcte en degelijke afhandeling.HSG Relatiegeschenken - onze eigen studioafdeling Eigen studioafdeling
Om de tijd tussen order en productie zo kort mogelijk te houden beschikken wij over een eigen studioafdeling. Hier worden ondermeer digitale drukproeven gemaakt van de bestelde artikelen zodat de consument een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat dat uigeleverd zal worden.
Ook beschikt onze studioafdeling over een aantal moderne printers / plotters voor het maken van transfers, stickers, cliché's, displays, en spandoeken. Op deze manier kunnen wij u optimaal ondersteunen bij het aanbieden van uw producten...
Van het optimaliseren van aangeleverd artwork tot het ontwerpen en opmaken van logo's, alles gebeurt binnen de deuren van HSG Zelf, op deze manier worden de verschillende stappen van het productieproces in een zo kort mogelijke tijdspanne doorlopen.Eigen magazijn:
Een extra service die wij onze vaste klanten aanbieden is het beheren van een op maat aangelegde voorraad. Uit deze voorraad kunnen relatiegeschenken besteld worden die wij vervolgens binnen enkele werkdagen kunnen uitleveren.Eigen drukkerij:
Bekijk hier de uitleg over onze eigen drukkerij.HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: